Romania in boom economic

vindem ieftin materiale de constructii materiale de constructii ieftine oferte materiale de constructii imagini materiale de constructii

Romania in plin boom economic

 

Romania a intrat, conform analistilor, intr-un asa-zis „boom economic”.

Avand in vedere ca aceasta crestere se bazeaza doar pe consumul gospodariilor si nu pe investitii publice, statisticile ne prezinta o situatie ingrijoratoare. Cu toate acestea oficialitatile sunt de parere ca implinirea a 100 de ani de la Marea Unire si preluarea presedintiei U.E. va reprezenta un impuls pentru investitori, schimband astfel cauzele si efectele exploziei economiei nationale.

Boomul economic actual poate fi supra-numit boom imobiliar acesta inregistrand cele mai mari cresteri din ultima perioada. Piata imobiliara in plin proces de dezvoltare a influentat de departe cererea de materiale de constructii.  Insa, ca in orice explozie economica plusurile si minusurile sunt parte integranta a acestui proces.

In aceste conditii toate depozitele de materiale de constructii, furnizori de materiale de constructii si nu numai, resimt pe deplin urmarile unei astfel de cresteri a pietei; a crescut preţul pentru tot ce înseamnă materie primă, materiale de construcţii, mână de lucru s.a.

Casa de comenzi „Vindem-ieftin.ro” nu a facut exceptie de la regula si s-a confruntat cu diferite situatii mai putin placute atat pentru ei cat si pentru clientii lor.

Broker online de materiale de constructii acesta colaboreaza direct cu producatori renumiti pentru a oferi clientilor cea mai buna solutie cererii lor.  Avand in vedere ca in plin boom imobiliar cererile au depasit cu mult posibilitatile de ofertare, de suferit au avut pana si firmele consacrate cu care Vindem-ieftin conlucreaza. Acestea nu si-au putut respecta comenzile sau termenele de livrare din lipsa de stocuri sau a oricarei alte posibilitati de aprovizionare cu materie prima. In acelasi timp cei ce detin totusi produse pe stoc acestea sunt de o calitate indoielnica.

Domeniul constructiilor a avut o crestere semnificativa de 32%, afectand astfel puterea de stocare, calitatea materialelor sau calitatea serviciilor constructorilor si micilor mesteri.

Exemplul fierului care a avut si are in continuare parte de o crestere de pret galopanta, l-au luat si alte principale materiale de constructii. Dalele de beton pentru pavele nu mai sunt depozitate pentru a fi uscate complet ci sunt livrate direct. Astfel pavajul este transportat si livrat cu un grad de umezeala destul de ridicat. Clientului final ii sunt livrate in aceste conditii, produse mai slab calitativ decat uzualele achizitii cu care este obisnuit de firmele de renume.

Transporturile au fost un adevarat test al rabdarii, in unele cazuri acestea depasind cu mult termenul de livrare.  Astfel a fost pusa sub semnul intrebarii seriozitatea oricarei firme din domeniu: producatori, transportatori, borkeri sau revanzatori. Clientii sunt indreptatiti sa puna la indoiala beneficiile colaborarii cu diferiti distribuitori de materiale de constructii insa ar trebui sa ia in considerare efectele si urmarile boomului imobiliar.

Piata cererilor este suprasaturata in comparatie cu puterea de ofertare astfel oricarui fel de constructie termenul si metodele de realizare s-au modificat considerabil in defavoarea beneficiarilor.

Privind in ansamblu, toate aceste semne ne sugereaza instalarea unei noi crize financiare contrar celor spuse de analisti.

Va invitam sa cititi mai multe articole interesante saptamanal.

Cumperi totul dintr-un singur loc!

Vezi categorii produse

Vezi mai multe

''Am ales Vindem-Ieftin.ro pentru ca din 7 oferte pe care le-am cerut au fost cei mai prompti in a-mi da un raspuns!''

Vezi mai mult in clipul video

"Vindem-ieftin.ro mi-a castigat increderea prin operativitatea si promptitudinea dovedita..."

Vezi mai mult in clipul video

"Am achizitionat de la Casa de Comenzi

Policarbonat de 16mm la cel mai bun pret de pe piata!"

Vezi mai mult in clipul video!

"Am cumarat tabla Bilka de la Casa de Comenzi Vindem-ieftin.ro.

Transportul a fost foarte rapid! 3 zile!"

Vezi mai mult in clipul video

image
** Dragii noștri, fiecare cerere e importantă și vă răspundem în cel mai scurt timp. Cum Vindem-Ieftin.ro este un serviciu de vânzare consultativ și consultanții dedică timp fiecăruia dintre voi pentru a găsi produsele de care aveți nevoie la prețuri optime, timpul de răspuns este între 48 și 72 de ore. Vă mulțumim că sunteți alături de noi, suntem recunoscători să fim alături de voi! Echipa Vindem-Ieftin.ro. ** Acest website foloseste cookies. Continuarea navigarii reprezinta acceptul dvs.