4 Lucruri care le faci gresit cand faci cumparaturi

4 Lucruri care le faci gresit cand achizitionezi materiale de constructii pentru casa ta

Stiai cate lucruri poti face gresit in momentul in care faci cumparaturi pentru casa, renovare, constructie, etc…?

1 Timp, combustibil si bani.

Poti pierde extraordinar de mult timp prin depozite si hypermarketuri cautand fara rost pentru ca diferente de pret sunt peste tot. Gandeste-te cat timp, combustibil pentru masina si bani pierzi cautand dintr-un capat in altul al orasului sau din oras in oras si poate la final nu cumperi nimic.

2 Nu cumperi totul dintrun singur loc.

In momentul in care achizitionezi mai multe produse dintr-un singur loc, beneficiezi de anumite avantaje. De cate ori nu ai vazut anunturi de genul „Cumperi 6 la pret de 5″,”Cumperi de o anumita suma si ai reducere 10%”, etc..

Chiar si noi avem asemenea oferte de exemplu la policatrbonat 4mm 20 bucati 144 lei/buc. si policarbonat 4mm 50 bucati 142 lei/buc.

3 Nu compari ofertele indeajuns

In momentul in care esti intr-un depozit si vezi toate preturile te ametesti si cauti si cauti si cauti. In loc sa faci asta ar trebui sa te axezi doar pe produsele care ai nevoie de ele, sa compari preturile si cel mai bine compari preturile cu cele online. Dupa cum stim,”Online este mai ieftin”.

4 Nu cauti online cum trebuie

Cautatul online este o pierdere de timp daca nu folosesti cuvinte cheie pentru cautare cum ar fi: materiale de constructii ieftine, acoperisuri 2 ape, sisteme complete acoperis, oferte materiale de constructii,sisteme complete acoperis 2, 3, 4 ape ieftine, oferte sisteme pluviale ieftine, oferte personalizate materiale de constructii, materiale de constructii transport gratuit, osb ieftin, bca ieftin si multe altele care contin cuvintele oferta/oferte, ieftin/ieftine, transport gratuit, casa de comenzi materiale de constructii, casa de comenzi.

Desigur pot aparea siteuri ale depozitelor si hypermarketurilor mari, dar printre randuri pot fi si case de comenzi care au oferte foarte bune.

Daca ti-a placut acest articol da like si share pentru a afla si ceilalti.

Cumperi totul dintr-un singur loc!

Vezi categorii produse

Vezi mai multe

''Am ales Vindem-Ieftin.ro pentru ca din 7 oferte pe care le-am cerut au fost cei mai prompti in a-mi da un raspuns!''

Vezi mai mult in clipul video

"Vindem-ieftin.ro mi-a castigat increderea prin operativitatea si promptitudinea dovedita..."

Vezi mai mult in clipul video

"Am achizitionat de la Casa de Comenzi

Policarbonat de 16mm la cel mai bun pret de pe piata!"

Vezi mai mult in clipul video!

"Am cumarat tabla Bilka de la Casa de Comenzi Vindem-ieftin.ro.

Transportul a fost foarte rapid! 3 zile!"

Vezi mai mult in clipul video

image
** Dragii noștri, fiecare cerere e importantă și vă răspundem în cel mai scurt timp. Cum Vindem-Ieftin.ro este un serviciu de vânzare consultativ și consultanții dedică timp fiecăruia dintre voi pentru a găsi produsele de care aveți nevoie la prețuri optime, timpul de răspuns este între 48 și 72 de ore. Vă mulțumim că sunteți alături de noi, suntem recunoscători să fim alături de voi! Echipa Vindem-Ieftin.ro. ** Acest website foloseste cookies. Continuarea navigarii reprezinta acceptul dvs.