4 lucruri care 3

4 Lucruri care le faci gresit cand faci cumparaturi

4 Lucruri care le faci gresit cand achizitionezi materiale de constructii pentru casa ta

Stiai cate lucruri poti face gresit in momentul in care faci cumparaturi pentru casa, renovare, constructie, etc…?

1 Timp, combustibil si bani.

Poti pierde extraordinar de mult timp prin depozite si hypermarketuri cautand fara rost pentru ca diferente de pret sunt peste tot. Gandeste-te cat timp, combustibil pentru masina si bani pierzi cautand dintr-un capat in altul al orasului sau din oras in oras si poate la final nu cumperi nimic.

2 Nu cumperi totul dintrun singur loc.

In momentul in care achizitionezi mai multe produse dintr-un singur loc, beneficiezi de anumite avantaje. De cate ori nu ai vazut anunturi de genul “Cumperi 6 la pret de 5″,”Cumperi de o anumita suma si ai reducere 10%”, etc..

Chiar si noi avem asemenea oferte de exemplu la policatrbonat 4mm 20 bucati 144 lei/buc. si policarbonat 4mm 50 bucati 142 lei/buc.

3 Nu compari ofertele indeajuns

In momentul in care esti intr-un depozit si vezi toate preturile te ametesti si cauti si cauti si cauti. In loc sa faci asta ar trebui sa te axezi doar pe produsele care ai nevoie de ele, sa compari preturile si cel mai bine compari preturile cu cele online. Dupa cum stim,”Online este mai ieftin”.

4 Nu cauti online cum trebuie

Cautatul online este o pierdere de timp daca nu folosesti cuvinte cheie pentru cautare cum ar fi: materiale de constructii ieftine, acoperisuri 2 ape, sisteme complete acoperis, oferte materiale de constructii,sisteme complete acoperis 2, 3, 4 ape ieftine, oferte sisteme pluviale ieftine, oferte personalizate materiale de constructii, materiale de constructii transport gratuit, osb ieftin, bca ieftin si multe altele care contin cuvintele oferta/oferte, ieftin/ieftine, transport gratuit, casa de comenzi materiale de constructii, casa de comenzi.

Desigur pot aparea siteuri ale depozitelor si hypermarketurilor mari, dar printre randuri pot fi si case de comenzi care au oferte foarte bune.

Daca ti-a placut acest articol da like si share pentru a afla si ceilalti.

Block "block-footer-articole" not found