TS125

10 sfaturi pentru a scuti bani și timp când construiești (partea a doua)

Săptămâna trecută am început să prezentăm și explicăm 10 sfaturi de care să țineți cont atunci când construiți. Astăzi, revenim cu continuarea articolului de ultima data.

  1. Materiale de construcții ECO

Un alt sfat important aduce în atenție materialele de construcție ECO. Când auzi „eco”, te duci cu gândul la ecologic. În realitate, nu este chiar așa. Eco reprezintă o abatere de la stas, adică produse mai subțiri, mai ușoare, mai mici, cu caracteristici mai slabe comparativ cu gamele profesionale. De exemplu, plasa sudată 8 eco este de 7,5. 

  1. Nu merge pe recomandări

De cele mai multe ori meseriașii vă recomandă să cumpărați materialele de construcții dintr-un anumit depozit sau magazin. Această recomandare nu este făcută la întâmplare. Probabil că magazinul respectiv nu are cele mai bune prețuri, dar un lucru este cert și anume că meseriașul obține niște foloase materiale pe urma acestei recomandări.

  1. Atenție la fereastră

Se zice că fereastra este poarta către pierderi termice și infracțiuni. Cei mai mulți oameni nu acordă destulă importanță ferestrelor. O fereastră de calitate asigură o izolare termică și fonică foarte bună, dar și un nivel de securitate ridicat. În caz contrar oferă un mediu propice apariției mucegaiului și condensului. Înlocuirea unei ferestre este un amplu proces de demolare și reparații. Cu cât e mai grea fereastra, cu atât este calitativă, are armătură de calitate, are feronerie, profilul este mai gros. Bineînțeles, trebuie să fie executată conform standardelor.

  1. Verifică produsele – mp vs buc

Capcana prețurilor pândește pretutindeni. Din acest motiv se recomandă să verificați prețurile pe aceeași unitate de măsură. De exemplu, un magazin afișează prețul pe mp (care este mai scump, firesc), în timp ce concurența afișează prețul pe bucată (care este mai ieftin). Atenție la unitatea de măsură în care este vândut produsul, căci un preț aparent mic poate fi mai mare.

  1. Ai nevoie de consultanță

Consultanța este o metodă eficientă de a primi informații corecte și precise despre produsele pe care vrei să le cumperi. Nu toți oamenii sunt puși la curent cu toate noutățile de pe piața materialelor de construcții, dar consultanții da. Există situații în care oamenii nu știu ce materiale sunt potrivite pentru proiectul lor, însă un consultant vine și face lumină în acest caz.

Construiești? Aplează cu încredere la un Depozit Virtual, iar pe lângă ofertele personalizate vei primi și sfaturi punctuale pentru proiectul tău: https://depozit-virtual.vindem-ieftin.ro/ 

Cumperi totul dintr-un singur loc. Dacă ai un necesar de materiale pentru renovarea casei tale, nu ezita să ceri o oferta și de la noi. Consultanții noștri sunt mereu pregătiți să vă ofere prețuri corecte și cele mai bune sfaturi. 

Mult succes!

P.S. Teza săptămânii este modul nostru de a vă transmite un scurt rezumat despre eficiența în construcții și evitarea neplăcerilor.

Până atunci… „Nu crede, dar cercetează!”

#Prieteni ce construiesc pe fiecare stradă din România… apoi din lumea întreagă.